31 tammikuuta 2010

Punaiset joulujälkkärit


Joulupöydän jälkkäriksi tein viime jouluna yläkuvan kanelisen karpalokakun. Se oli tällainen vähän "kevyempi" versio, valitettavasti ei ihan yhtä maukas miltä näytti. Pääpiirteittäin siihen tehtiin keksipohja, kanelinen rahka-hunajatäyte ja karpalohyydyke. Ohje oli Hyvä terveys lehdestä.

Toinen joulunajan (ja vielä vähän jälkeenkin ;)) superhelppo ja nopea jälkkäri syntyy puolukoista, pipareista ja kinuskikastikkeesta.



PIPARI-PUOLUKKAHERKKU

yhteen annokseen

n. 1 dl pakaste puolukoita
3-4 ohutta piparia
loraus kuumaa kinuskikastiketta

Laita jälkiruoka-astiaan jäiset puolukat. Murustele päälle piparit. Lämmitä valmista kinuskikastiketta tai tee itse kinuskikastike ja valuta se jäisten marjojen ja piparien päälle. Voilà!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti