Mättöruokien kunkku; nachos supreme. Tämä ruoka ei pääse kyllä mihinkään terveyslistalle, mutta hakkaa mäkkärit ja heset kun tekee mieli pikaruokaa. Tähän ruokaan voi oikeastaan laittaa ihan mitä ikinä haluaa, mutta itsellä on vakiintunut tällainen kasvislinjainen vaihtoehto.
NACHOS SUPREME
pussillinen maissilastuja
purkillinen juustodippiä
1-2 tomaattia
1/2 punainen paprika
1/2 punasipuli
mustia oliiveja
jalapenoviipaleita
juustoraastetta
salsakastiketta
Levitä juustodippi uunivuoan pohjalle. Asettele maissilastut pystyyn dippiin (vaakatasossa pehmenevät). Silppua sipuli, tomaatit ja paprika pieniksi kuutioiksi ja levittele ne nachojen päälle. Lisää vielä maun mukaan oliiveja ja jalapenoviipaleita. Levitä päälle juustoraastetta. Laita uuniin n. 225 asteeseen tai grillivastuksen alle kunnes juusto saa väriä (n. 10-15 min). Tarjoa salsakastikkeen kanssa. Janojuomaksi sopii loistavasti meksikolainen Sol limen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti