Joulupöydän jälkkäriksi tein viime jouluna yläkuvan kanelisen karpalokakun. Se oli tällainen vähän "kevyempi" versio, valitettavasti ei ihan yhtä maukas miltä näytti. Pääpiirteittäin siihen tehtiin keksipohja, kanelinen rahka-hunajatäyte ja karpalohyydyke. Ohje oli Hyvä terveys lehdestä.
Toinen joulunajan (ja vielä vähän jälkeenkin ;)) superhelppo ja nopea jälkkäri syntyy puolukoista, pipareista ja kinuskikastikkeesta.
PIPARI-PUOLUKKAHERKKU
yhteen annokseen
n. 1 dl pakaste puolukoita
3-4 ohutta piparia
loraus kuumaa kinuskikastiketta
Laita jälkiruoka-astiaan jäiset puolukat. Murustele päälle piparit. Lämmitä valmista kinuskikastiketta tai tee itse kinuskikastike ja valuta se jäisten marjojen ja piparien päälle. Voilà!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti